CATALUNYA ROADBOOK - PORTA ROADBOOKS              
 


CURSETS / BRIEFFINGS.Per tota aquella gent que els hi motivi aquesta activitat, però que no s’atreveixen a anar soles el primer cop, Catalunya Roadbook organitza regularment un curset / brífing, per ajudar-vos a entendre com funciona una ruta seguint un full roadbook.

Aquest brífing consisteix en 2 sessions, una teòrica i una practica :

-        La sessió teòrica , de aproximadament 1 hora i 1/2. Allà us explicarem , l’origen dels roadbooks, una mica d’orientació, funcionament de les capses, interpretació del full de ruta i el desenvolupament de la 2ª sessió practica

-        La sessió practica consistirà en una sortida on podreu posar en practica els conceptes apresos. Aquesta sortida estareu assistits per el nostre personal.

Tot això per un preu tancat per participant, que inclourà:

-        Sessió teòrica en aula

-        Cessió d’una capsa roadbook amb el full de ruta pre-instal·lat ( en el cas de cotxe, un segon roadbook per el copilot)

-        Esmorzar de forquilla

-        Dinar

Seguiu-nos a la nostra pagina de Facebook o a la nostre web on anirem publicant les dades d’aquest brífing i també d’altres activitats.

          

Si us plau podeu contactar amb nosaltres a per qualsevol dubte al respecte a traves de la pagina de  CONTACTE  o a   info@catalunyaroadbook.cat

Llamada
Email